Cvece

Cvece je izvor mirisa i lepote prolecnog dana. bez njega sve bi bilo crno belo. cvece daje radost i toplinu nasim zivotima. U prolece cvece cveta u raznim bojama, a zimi ga nema zato sto je hladno da opstane."Cvece je izvor nase vedrine" rekao je jedan poznati pesimista. U stvari da nema cveca ne bi bilo boja.Cvece :-)

Lisce

Lisce je izvor vazduha i hrane za ziva bica. Zelene je boje, u jesen pozuti i opada sa drveca

bez njega biljojedi ne bi ziveli. Bez biljojeda mi nebismo imali hranu, i umrli bi smo. Naravno ovo je sala i ne shvatajte je ozbiljno.:-)

drvece

Lisce lisce lisce. U prolece je zeleno, u jesen zuto, zimi ga nema ali drvo sa i bez njega uvek raste. a sta bi mi radili bez drveca. Ne bih imali vazduha ni zaklona od sunca zato sadite drvece, zalivajte ga i uzivajte u zivotu.

Svi koji poznaju counter strike

 AK_47. Poznat kao Aleksandar Kalasnjikov je rusko oruzje velikih mogucnosti. Njime mozete ici u vojsku, pucati za vreme svadbe, ali nikada ne smete pucati rafal. U counter strike_u njime mozete davati head shot-ove. Ako zelite da ovo vidite idite na sajt www.couterstrikedownload.com instalirajte igru i prepustite se zivotu counter strike igre.